lördag 20 oktober 2012

Dopet

Det jag har kämpat för och jobbat med de senaste veckorna belönade sig idag. Allas "wooouuw" och komplimanger om tårtorna framför allt men också för de söta babykakorna gjorde att jag fick en "liten" självförtroende booost minsann!Tårtan med Päron- samt After eight fyllning.
Dekorationen är babyconverse skor
och blomer gjorda av sockerpasta.

 Jag är nu fadder till lilla Egard och dopet var jättefint! MEN självklart kan inte allt vara så länge, när vi kom ut ifrån kyrkan är det någon/några som har slagit sönder flera av gästernas bilrutor i hopp om att hitta dop presenter antagligen.. Lite extra tradigt för de som hade lång väg tillbaka hem också, vissa hade ju kört ifrån Göteborgs trakterna.

Tårtan med hallon- samt persika fyllning.
Dekorationen är sovande baby och blommer gjorda av sockerpasta.

Tråkigheterna höll inte i sig så länge utan vi firade vidare och alla njöt av god mat, god efterrätt och att få träffa Egard och alla andra gäster! :)

Här är bild på babykakorna och tårtorna.

2 kommentarer:

  1. Ah, det var verkligen helt fantastiskt bakat Julia! Min mormor, mamma tog med sig en bit till kalmar(93 år och gammal i gemet som tårtbakerska) blev mycket imponerad över både design och smak. Egard är helnöjd och ser fram emot sina kommande födelsedagstårtor! (och glöm inte att skicka räkningen).

    SvaraRadera
  2. Åh bra omdömme har jag nu iaf! Din mammas kakor va också jättegoda och får ju inte glömma johans marmelad hehe :)

    SvaraRadera